Op internet winkelen, doet bijna iedereen wel. Ieder jaar stijgen verkopen explosief. Maar hoe zit het nu met aankoop van producten die gebruikt worden voor het genot, of middelen die je kunnen helpen bij bepaalde problemen in je seksuele leven. Zijn die verstandig om te kopen via internet, of beter gezegd kun je genoeg informatie vinden over het middel wat je wilt kopen? In dit onderwerp gaan we Cobra 120 MG behandelen, waar wordt het voor gebruikt en is het voor iedereen veilig om te gebruiken? We gaan er antwoord op geven.

Om te beginnen moeten we natuurlijk weten wat Cobra 120 MG precies is. Cobra 120 MG is bedoeld voor mannen die een sterkere en langere erectie willen behouden voor meer genot tijdens de seks. Een andere groep gebruikers zijn de mannen die problemen hebben met het krijgen van een erectie. Het middel is zeer populair bij mannen die in de porno industrie werken vanwege de lange werking van het middel.

Hoe werkt Cobra 120 MG

Het lijkt erg simpel, je neemt een pilletje in en alle problemen zijn verholpen. Het werkelijke probleem is er nog alleen neem je een middel om je probleem te omzeilen. Bij een erectiestoornis worden door een probleem elders in het lichaam, de zwellichamen in de penis niet ontspannen zodat er niet of niet voldoende bloed in kan lopen. Het gevolg is dat er of geen of niet genoeg zwelling ontstaat van de penis om tot een erectie te komen.

Cobra 120 MG zorgt ervoor dat de zwellichamen zich ontspannen en vol met bloed kunnen lopen, het gevolg is een erectie. De tijdelijke erectie is harder en langer dan een natuurlijke erectie. Een tablet Cobra 120 MG werkt ongeveer tussen de 4 en 6 uur, per persoon is dat verschillend.

Welke stof zit er in Cobra 120 MG

In Cobra 120 MG is de werkzame stof Sildenafil, deze stof zorgt ervoor dat er weer bloed naar je penis kan stromen waardoor er een erectie ontstaat. Bij een natuurlijke erectie zorgt een enzym genaamd PDE5 ervoor dat je penis hard blijft. Blokkeer je dit enzym tijdelijk dan is het makkelijker om een erectie te krijgen en te behouden.

Wat voor dosering moet je hanteren voor gebruik

Het is verstandig om te beginnen met een halve tablet om te kijken of dit voldoende werkt. Werkt de tablet niet voldoende of is het te snel uitgewerkt dan kun je altijd besluiten om een hele tablet in te nemen. Een half uur tot 40 minuten voor de seksuele activiteit neem je het (halve) tabletje in. Werkt het niet naar behoren na een uur dan kun je altijd nog een half tabletje erbij nemen. Neem nooit meer dan 1 tablet per 24 uur. De werking wordt niet versterkt, de kans op bijwerkingen wordt wel enorm vergroot met een hogere dosering.

Eventuele bijwerkingen van Cobra 120 MG

De kans is klein dat je last krijgt van bijwerkingen bij gebruik van Cobra 120 MG. Onderstaande bijwerkingen zijn mogelijke bijwerkingen:

  • hoofdpijn
  • duizeligheid
  • verstopte neus
  • brandend maagzuur

Houden de bijwerkingen langer aan dan wenselijk neem dan even contact op met je huisarts.

Mag Cobra 120 MG gebruikt worden door iedereen?

Niet iedereen mag Cobra 120 MG gebruiken, de onderstaande personen wordt aangeraden om het niet te gebruiken:

  • bij hart en vaatziekten
  • binnen 6 maanden na een beroerte
  • bij een te hoge of te lage bloeddruk
  • als je allergisch bent voor Sildenafil of een andere stof van Cobra 120 MG

Wil je toch Cobra 120 MG gebruiken dan raden we je aan eerst langs een arts te gaan om te informeren of het geen gevaar is voor de gezondheid.

Hoe werkt de tablet en werkt die gegarandeerd?

Veel mensen denken na het innemen van Cobra 120 MG dat ze zonder iets te doen, of zonder prikkel een erectie krijgen. Dit is een groot misverstand, zonder seksuele prikkel zul je na het innemen van de tablet ook geen erectie krijgen. Een combinatie van de seksuele prikken en de werking van Cobra 120 MG zorgt ervoor dat je een erectie krijgt en de erectie in stand blijft.

Is Cobra 120 MG zonder recept te verkrijgen?

De tabletten zijn te koop op internet zonder een recept nodig te hebben van een arts. Je dient er wel rekening mee te houden dat er aanbieders op de markt zijn die tabletten verkopen met een andere samenstelling dan de officiële Cobra 120 MG. Wees er zeker van dat je te maken hebt met een goede aanbieder, waarmee je contact kan leggen of die je kan bellen. Tabletten met een andere samenstelling kunnen je gezondheid ernstig schaden.